SR
 
SR

Mylan u svetu

Zatvori

Izaberite jednu od naših veb-lokacija sa liste u nastavku.

 1. Afrika

  1. Južnoafrička Republika
   1. English
 2. Amerike

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Kanada
   1. Français
   2. English
  3. Sjedinjene Američke Države
   1. English
 3. Azija

  1. Indija
   1. English
  2. Japan
   1. 日本語
 4. Evropa

  1. Austrija
   1. Deutsch
  2. Belgija
   1. Français
   2. Nederlands
  3. Češka Republika
   1. Čeština
  4. Danska
   1. Dansk
  5. Finska
   1. Suomi
  6. Francuska
   1. Français
  7. Grčka
   1. Ελληνικά
  8. Holandija
   1. Nederlands
  9. Irska
   1. English
  10. Italija
   1. Italiano
  11. Madjarska
   1. Magyar
  12. Nemačka
   1. Deutsch
  13. Norveška
   1. Norsk
  14. Poljska
   1. Polski
  15. Portugal
   1. Português
  16. Slovačka
   1. Slovenský
  17. Slovenija
   1. Slovenian
  18. Španija
   1. Español
  19. Švajcarska
   1. Deutsch
   2. English
  20. Švedska
   1. Svensk
  21. Velika Britanija
   1. English
 5. Pacifik

  1. Australija
   1. English
  2. Novi Zeland
   1. English

Kompanija Mylan je takođe ponosna što posluje na ovim lokacijama.

 1. Maroko
 2. Tajvan
 1. Singapur
Aug 28, 2018

Mylan sa ponosom podržava Međunarodnu konferenciju posvećenu HIV/AIDS-u 2018. godine


International AIDS 2018.

Kompanija Mylan je posvećena pružanju boljeg zdravlja za bolji svet. Sa posebnom pažnjom ulažemo napore kako bi nastavili borbu protiv HIV/AIDS-a. Već duže od decenije, Mylan kao lider omogućava pristup kvalitetnim, pouzdanim i pristupačnim antiretrovirusnim lekovima (ARV) u 100 zemalja širom sveta. Danas se na Mylan-ove proizvode oslanja 40% od skoro 21 milion HIV pozitivnih pacijenata, i 60% HIV pozitivne dece širom sveta.

Ove godine, Mylan je s ponosom bio sponzor Međunarodne konferencije posvećene HIV/AIDS-u, (International AIDS 2018), najveće zdravstvene konferencije na svetu. Konferencija je održana u Holandiji 23-27. jula sa temom „Rušenje barijera, građenje mostova“ (Breaking Barriers, Building Bridges). Mylan je bio domaćin simpozijuma na konferenciji pod nazivom „Granice u primeni generičkih i ekonomičnih ARV lekova u zemljama sa visokim, srednjim i niskim prihodima: Četiri provokativna pitanja“ (Frontiers in Generic and Low-Cost ARVs in High-, Middle-, and Low- Income Countries: Four Provocative Questions).

Mylan ima dugogodišnju tradiciju rušenja barijera u lečenju HIV-a/AIDS-a. Godine 2009. Mylan je predstavio prvu generičku kombinaciju „jedna-tableta-jednom-dnevno“ za zemlje u razvoju – samo tri godine nakon što je originalni proizvod lansiran u SAD. Od tada, Mylan je prvi na tržištu sa gotovo polovinom svih novih proizvoda koji su probno odobreni od strane Agencije za hranu i lekove SAD u okviru plana američkog predsednika za pomoć obolelima od AIDS-a, poznatiji pod nazivom PEPFAR (President's Emergency Plan for AIDS Relief).

Mylan je i prvi proizvođač generičkih lekova koji je razvio termostabilnu verziju leka, neophodnu u drugoj fazi lečenja, za zemlje sa niskim i srednjim prihodima, a vodeći je dobavljač pedijatrijskih antiretrovirusnih lekova širom sveta, uključujući formule sa maskiranim ukusom i disperzivne formule.

Udruzenje pacijenata sa HIV/AIDS-om je podržano od kompanije Mylan kroz sponzorstva kliničkih ispitivanja i  besplatnog testiranja pacijenata.Saznajte više o radu kompanije Mylan sa zaraznim bolestima ovde. Pogledajte ovaj video kako biste saznali nešto više o posvećenosti kompanije Mylan ljudima koji žive sa HIV-om/AIDS-om.