Always Moving Forward

Stalno napredujemo

Inovacije su osnovni deo kulture kompanije Mylan. Inovacije su razlog zbog kog pronalazimo mogućnosti u svakom izazovu. Zbog njih ćete naići na hiljade naučnika, istraživača i mislilaca kako rade zajedno širom sveta, preko okeana i u različitim vremenskim zonama, na rešavanju kompleksnih izazova i ispunjavanju nezadovoljenih potreba.


Da li vas iznenađuje to što jedna kompanija poznata po kvalitetnim generičkim lekovima napreduje zahvaljujući inovacijama? Uzmite u obzir sledeće: Godine 1984, bili smo prva kompanija za proizvodnju generičkih lekova koja je dobila patent za novi lek. Danas stvaramo bioekvivalentne verzije lekova pod zaštićenim imenom i kreiramo poboljšane verzije lekova zahvaljujući kojima se naši proizvodi razlikuju od mase drugih proizvoda.


Sa ciljem da napredujemo, izgradili smo organizaciju koja je raznovrsna, ambiciozna i jedinstvena po svojoj sposobnosti da sarađuje.Istinski Globalna Kultura

Kao kompanija koja posluje na globalnom nivou, krenuli smo sa izgradnjom discipline istraživanja i razvoja koja bi mogla da iskoristi snagu svakog pojedinca i svake lokalne kulture. Takođe, cilj nam je bio da prisustvo u više vremenskih zona iskoristimo kao prednost. 

Rezultat: Tim širom sveta sa jedinstvenim pogledom na izazove vezane za zdravlje na lokalnom i globalnom nivou. Radeći zajedno, pretvorili smo vreme u svog partnera – kada tim na jednoj strani planete završi sa radom za taj dan, tim na drugoj strani planete nastavlja rad. 
Drugim rečima, u kompaniji Mylan istraživanje i razvoj nikada ne prestaju.

Na koji način se Mylan razlikuje

Naše je mišljenje da, zahvaljujući ovom načinu rada, reagujemo brže i razvijamo naš portfolio, koji se stalno povećava, a koji uključuje injekcije, biološke, respiratorne, onkološke i neurološke lekove, kao i inovativne tretmane za HIV/sidu.

Međusobnom saradnjom između kontinenata i kultura, brzo smo shvatili da nijedan istraživački centar nije ostrvo samo za sebe. Postalo je jasno da, među svim složenim proračunima koje pravimo, postoji jedna jednostavna istina: zajedno smo veći od zbira svojih delova. 


Poslednji put izmenjeno  12.10.2018.