Kvalitet kompanije Mylan

Kvalitet kompanije Mylan

Kompanija Mylan primenjuje jedinstven globalni standard kvaliteta u svim svojim postrojenjima i na sve svoje linije proizvoda... nezavisno od tržišta.

U kompaniji Mylan, bilo da se radi o leku namenjenom milionima ili malobrojnima, naš prioritet je da zadovoljimo ili prevaziđemo standarde industrije.

Zato što ne postoji ništa generičko kada je reč o našim standardima. Naši interni timovi vrše stalnu kontrolu svih proizvoda, od početka do kraja. Bez obzira na to u kom delu sveta su oni proizvedeni. U stvari, izborili smo se za zakon koji ovlašćuje FDA (Food and Drug Administration, Uprava za hranu i lekove) da vrši kontrolu svih proizvodnih postrojenja širom sveta koja snabdevaju američko tržište. 

Svi lekovi kompanije Mylan koji se koriste u Evropi dizajnirani su, razvijeni i proizvedeni u skladu sa zahtevima Dobre proizvođačke prakse (GMP), koju je usvojila Evropska komisija. Pored redovnih kontrola i propisa, 40 internih revizora izvrši kontrolu oko 300 lokacija godišnje. Sve sirovine (aktivne i pomoćne supstance) koje se koriste za proizvodnju naših lekova podvrgavaju se utvrđenim postupcima kontrole koji se striktno poštuju.

"Mi imamo jedinstven globalni standard kvaliteta jer znamo gde su naši prioriteti. Sve počinje i završava se sa Vama"
Robert Dž. Kauri Predsednik izvršnog odbora

Za nas, poverenje prevazilazi globalne standarde kvaliteta. Sve se svodi na brigu o ljudima kojima ćemo pomoći onim što radimo.
 

Pre svega, kvalitet je zaslužan za to što možemo da saopštimo 7 milijardi ljudi da znamo gde su naši prioriteti: Sve počinje i završava se sa Vama. Jer, Naš Mylan je Vaš Mylan.

Poslednji put izmenjeno  12.10.2018.