Generički proizvodi

Generički proizvodi

Prvi generički lek koji smo napravili je bio Penicilin G, 1966. godine. Od tada, kompanija Mylan primenjuje jedinstven globalni standard kvaliteta u svim svojim postrojenjima i na sve svoje linije proizvoda, nezavisno od tržišta.

Kako pravimo generičke lekove u kompaniji Mylan

 1. Drug Monitoring
  0

  Napredni sistemi za praćenje

  Iako se to ne zahteva, kompanija Mylan koristi najmodernije sisteme za praćenje koji mogu da izvrše automatsku procenu proizvoda i da ga odbace ukoliko ne zadovoljava specifikacije. Ova napredna tehnologija se koristi za automatsko uklanjanje neispravnog proizvoda sa proizvodnih linija ili linija za pakovanje. 
 2. Standardi vezani za lekove
  0

  Jedinstven globalni standard kvaliteta

  Bilo da se radi o leku za milione pacijenata ili za malobrojne, naši prioriteti su da zadovoljimo ili prevaziđemo industrijske standarde. Naši timovi vrše stalnu kontrolu proizvoda kako bi osigurali kvalitet i integritet istih, od početka do kraja, i kako bi ih kontinuirano unapređivali u cilju postizanja optimalnog kvaliteta i konzistentnosti. Jer, poverenje prevazilazi globalne standarde kvaliteta. Sve se svodi na brigu o ljudima kojima ćemo pomoći onime što radimo.
 3. Zaštita od nedostataka
  0

  Zaštita od nedostataka

  Kvalitet počinje sa prvim korakom. U kompaniji Mylan koristimo utvrđene postupke testiranja i verifikacije kako bismo u svojim lekovima osigurali odgovarajuće aktivne supstance.

 4. Potvrda čistoće i jačine leka
  0

  Potvrda čistoće i jačine leka

  U kompaniji Mylan garantujemo za navedenu jačinu, čistoću i otpuštanje leka do datuma isteka roka tako što testiramo stabilnost svojih proizvoda u određenim intervalima. 
 5. Obećanje revizorima Dobre proizvođačke prakse
  0

  Obećanje farmaceutima

  Kupci računaju na vaš savet. To je jedan od razloga zbog kojih kompanija Mylan primenjuje jedinstven globalni standard kvaliteta u svim svojim postrojenjima i na sve svoje linije proizvoda, nezavisno od tržišta.
 6. Zahtevi USP (Jedinstveni prodajni predlog)
  0

  Obećanje lekarima

  Kako biste bili sigurni da svojim pacijentima dajete lekove najvišeg kvaliteta, kompanija Mylan koristi napredne sisteme za testiranje i praćenje kojima se garantuje da proizvod ispunjava zadate kriterijume koji su usklađeni sa zahtevima utvrđenim od strane svetskih organizacija za postavljanje standarda.
Poslednji put izmenjeno  12.10.2018.