SR
 
SR

Mylan u svetu

Zatvori

Izaberite jednu od naših veb-lokacija sa liste u nastavku.

 1. Afrika

  1. Južnoafrička Republika
   1. English
 2. Amerike

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Kanada
   1. English
   2. Français
  3. Sjedinjene Američke Države
   1. English
 3. Azija

  1. Indija
   1. English
  2. Japan
   1. 日本語
 4. Evropa

  1. Austrija
   1. Deutsch
  2. Belgija
   1. Français
   2. Nederlands
  3. Bugarska
   1. България
  4. Češka Republika
   1. Čeština
  5. Danska
   1. Dansk
  6. Finska
   1. Suomi
  7. Francuska
   1. Français
  8. Grčka
   1. Ελληνικά
  9. Holandija
   1. Nederlands
  10. Irska
   1. English
  11. Italija
   1. Italiano
  12. Madjarska
   1. Magyar
  13. Nemačka
   1. Deutsch
  14. Norveška
   1. Norsk
  15. Poljska
   1. Polski
  16. Portugal
   1. Português
  17. Rumunija
   1. Romanian
  18. Slovačka
   1. Slovenský
  19. Slovenija
   1. Slovenian
  20. Španija
   1. Español
  21. Srbija
   1. Serbian Latin
  22. Švajcarska
   1. Deutsch
   2. English
  23. Švedska
   1. Svensk
  24. Velika Britanija
   1. English
 5. Pacifik

  1. Australija
   1. English
  2. Novi Zeland
   1. English

Kompanija Mylan je takođe ponosna što posluje na ovim lokacijama.

 1. Maroko
 2. Tajvan
 1. Singapur
Jul 1, 2014

Inovacije u lečenju

Inovacije u lečenju


Da li bi vas iznenadilo kada biste saznali da uvodimo inovacije na polju generičkih lekova? Ili da naša grupa za istraživanje i razvoj obuhvata više od 2.600 naučnika širom sveta koji svakog dana stvaraju inovacije?

To je istina. I to je razlog što više od 50 godina postavljamo sebi izazov da dostignemo više i odemo dalje.


Nauka koja pruža rešenja

Danas kreiramo bioekvivalentne verzije lekova pod zaštitnim znakom, od kojih je mnoge teško proizvesti i formulisati. Nastojimo da kreiramo poboljšane verzije lekova zahvaljujući kojima se naši proizvodi razlikuju od mase drugih. Takođe težimo inovacijama u oblastima proizvodnje lekova u čvrstom obliku za oralnu upotrebu, lekova za transdermalnu primenu, injekcija, krema, masti, antiretrovirusnih lekova, i u skoro desetak drugih kritičnih oblasti.

Zašto? Zato što verujemo da za svaku bolest postoji terapija. Verujemo da svakoj epidemiji treba da dođe kraj. Medicinska stanja, manje ili više ozbiljna, trebalo bi da mogu da se zbrinu.


Anafilaksa

Anafilaksa, alergijska reakcija opasna po život, predstavlja značajan problem po pitanju javnog zdravlja. Kada dođe do anafilaske, svaki minut je važan i od ključnog značaja je neposredni pristup adrenalinu i hitnoj medicinskoj nezi. Zastupamo ideju o povećanoj svesti o anafilaksi, pripremljenosti i pristupu terapiji, jer previše je i jedna anafilaktička epizoda bez pristupa adrenalinu.


Antiretrovirusni lekovi

Ovo su lekovi za HIV/sidu. Terapijski režimi često zahtevaju od pacijenta da uzima tri ili više leka i može da obuhvata ARV lek koji se razlaže ako se ne čuva u frižideru. Mnoga mesta koja su najteže pogođena epidemijom nalaze se u toplim klimatskim oblastima – Africi i Indiji, na primer – gde su smanjene mogućnosti čuvanja u frižideru. Kompanija Mylan je za takve oblasti uspela da napravi termostabilnu verziju ARV leka koji ne zahteva čuvanje u frižideru.


Kardiovaskularne bolesti

Naša posvećenost lekovima za terapiju kardiovaskularnih bolesti snažno pulsira. Korišćenjem transdermalne tehnologije, formulisali smo lepljive flastere pomoću kojih se vrši isporuka leka kroz kožu.


Respiratorne bolesti

Razvijamo terapije za astmu i hroničnu opstruktivnu bolest pluća (COPD) koje koriste tehnologiju platforme za isporuku leka u obliku suvog praška. Saznajte više o ostalim našim proizvodima pod zaštitnim znakom za terapiju respiratornih bolesti.


Dermatologija

Pored toga što proizvodimo lekove u mnogim formulacijama, od tableta i kapsula do injekcija i lekova za transdermalnu primenu, takođe se bavimo i proizvodnjom krema i masti za dermatološku upotrebu. Naša posvećenost ovim lekovima je postala jača tokom 90-ih, kada smo kupili Bertek Pharmaceuticals. Danas imamo nekoliko proizvoda u kliničkim studijama koji čekaju na odobrenje, kao i mnoge kreme, masti, sprejeve i zavoje za previjanje rana.


Centralni nervni sistem

Proizvodi kompanije Mylan su drugi najčešće propisivani proizvodi u kategoriji neurologije. Ove proizvode je teško proizvesti i formulisati i oni se koriste u terapiji ozbiljnih bolesti. Zahvaljujući našim inovacijama u ovoj kategoriji, postali smo lider u ovoj oblasti.Poslednji put izmenjeno  12.10.2018.